COENZIMA Q10

AS VREA SA STIU DACA COEN- ZIMA Q10 ESTE AFECTATA DE ASPIRINA (ASPENTER) SAU INVERS. AM NEVOIE SA LE IAU PE AMBELE SI NU STIU CUM SA PROCEDEZ. VA MULTUMÈSC. Galateanu Veronica

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Bună ziua! Persoanele care sufera de boli cardiace își pot administra Q10 numai sub supraveghere medicală, astfel că vă recomandăm să vă consultați cu medicul dvs. Aceeași recomandare este valabilă și pentru diabetici. O zi senină cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.