Cistita interstitiala

Sufar de boala asta din 2010, abia acum in 2016 m-au diagnosticat la Sp Fundeni. Am luat diverse antibiotice, dezinfectante urinare, antiinflamatorii si nimic. Am in permanenta o usturime la uretra, fie ca stau, dorm sau merg. Acum iau amitriptilina de 25 mg 2cp/zi, quercetin 2cp/ zi , celebrex, doreta, am terminat doxiciclina. Am avut de multe ori infectie cu E Coli, alteori iese negativa urocultura. Ce sa fac in continuare? Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Daca nu mai aveti o infectie activa, recomand injectii locale de plasma proprie, cu rezultate vizibile inca dupa prima sedinta.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.