Cicatrici post acnee

Bună ziua, Va rog dacă aveți o recomandare a unui produs de încredere pt vindecarea cicatricilor ramase în urma unei acnee mai pronunțate care pare sa se fi vindecat dar au rămas semnele inestetice. Sau ce analize ar trebui efectuate ca punct de plecare în această problemă? Cu stimă,

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Găsiți aici câteva recomandări, care sper să vă fie de ajutor: https://doc.ro/frumusete/cicatricile-post-acnee-cum-scapam-de-ele/. Totuși, recomandarea mea este să mergeți la un consult dermatologic, pentru a discuta în detaliu cu medicul despre metodele intervenţionale pentru atenuarea cicatricilor acneice. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.