Cicatrici in piele de la varsat de vant

Am niste gauri in piele in zona fetei, din cauza scarpinarii bubelor, inca de cand aveam 7 ani le am, imi puteti oferi niste sfaturi?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Va pot fi de ajutor proceduri de tipul dermabraziune si/sau microdermabraziune, dar si peelingul chimic. Este important sa discutati insa cu un medic dermatolog sau specialist, care sa va poata recomanda tratamentul optim. Depinde foarte mult de marimea acestor cicatrici, adancimea lor, de starea generala a pielii, varsta pe care o aveti, etc. Fiindca cicatricile sunt asemanatoare ca mod de manifestare, va pot fi de ajutor sfaturile din acest articol: https://doc.ro/sanatate/cicatricile-post-acnee-cum-scapam-de-ele


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.