Chisturi de lamblii

Bună seara De mulți ani sunt depistata cu chisturi de lamblii, am făcut tratament de nenumărate ori și nu pot scăpa de aceste chisturi de lamblii. Asi dori o recomandare la un medicament care ma poate scăpa de aceasta problema Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Cel mai comun tratament pentru problema pe care o aveți este cel pe bază de medicamente antiparazitare. În cazurile mai severe, medicul poate recomanda și antibiotice. Mai multe despre această infecție, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/giardioza-cauze-simptome-si-tratament și aici: https://doc.ro/sanatate/infectia-cu-giardia-adulti-copii-simptome-factori-risc-preventie. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.