Chist ovarian hemoragic?

Bună seara!In urma unei ecografii transvaginale s a depistat un chist ovarian. Pe fișa scrie:parauterin stâng formațiune chistica cu ecostructura mixta hiper/hipoecogen predominant anecogena cu dim 6.44/3.29 cm cu perete subțire regulat ce prezintă vascularizatie periferică intrachistic model reticular intens ecogen. Poate fi cancer ovarian? Mi e foarte teamă. Mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. În cazul dumnevoastră este nevoie de o evaluare suplimentară, de aceea, recomandarea mea este să consultați medicul specialist. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.