Chist ovarian

Uter in AFV,contur regulat,cu diametre de 3,63/5,00/7,04,miometru omogen,cavitate uterina virtuala cu endometru trilaminar,de 0,59 cm,in faza secretorie,col lung,inchis si canal cervical liniar,de 3,37cm.Ovar drept de 5,71/4,53cm,aspest macrochistic,cu o formatiune centrala,bine delimitata,de 3,25/3,86cm,cuperete oropriu,intens vascularizat si continut, mixt,hiperecogen partial,hipoecogen partial.Ovar stang de 2,70/1,64cm,plurifolicular.Vezica urinara in repletie.Lama de revarsat lichidian patologic in FSV DOUGLAS..Acesta este diagnosticul dat,am recoltat si markeri tumorali,la care astept rezultatul.Am diua nasteri prin cezariana,trompele legate.Va rog sa imi spuneti daca este grav,imi este tare teama.Doctora nu m-ia zis nimic,doar ca discutam dupa rezultatele markerilor,am facut transvaginala la clinica privata.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Ce varsta aveti ? Sunteti la menopauza DA/NU ? Rezultatul CA 125 este de asemenea foarte important, precum si o fotografie a formatiunii ovariene.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.