Chist Bartholin

Buna ziua, de curand am descoperit ca la intrarea in vagin, partea dreapta, este un chist tare de dimensiunea unui ou de prepelita. Nu ma doare si am citit pe internet si cred ca este un chist Bartholin. Nu sunt in tara, ce as putea face ca sa treaca? Multumesc frumos !

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Daca nu se resoarbe de la sine, si probabil la aceasta dimensiune nu se va mai intampla acest lucru, atunci trebuie extirpat printr-o mica interventie chirugicala.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.