Chist Bartholin

Bună ziua.Va rog sa mă ajutați cu un sfat , am o umfatura pe partea dreapta la intrarea în vagin .Este cam de mărimea unei nuci mă deranjează când stau jos parcă mă înțeapă. Cum as putea sa mă tratez sânt în străinătate și nu pot cumpăra medicație fără prescripție. Va rog mult sa mă ajutați. Mulțumesc. Cu stima Elena

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Având în vedere dimensiunea foarte mare a acestuia, este posibil să trebuiască extirpat printr-o mică intervenție chirugicală. Recomandarea mea este să consultați medicul ginecolog, pentru un diagnostic și un tratament precise. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.