Cezariana

Bună, În 2016 am nascut prin cezariana o fetiță perfect sănătoasă, însă după 3 ani încă simt amorțita partea dreapta a operației și am un prurit foarte deranjant, uneori cand ma întind pe spate sau pur si simplu ma asez pe scaun simt o senzatie a cicatrici cum sar deschide...precizez ca am nascut in Londra ...Doctorii mi-au spus că o sa simt toata viata amorțeală și "mancarimea" este adevărat, că nu o sa mai fiu ca înainte?!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este normal să vă confruntați cu disconfort la nivelul inciziei abdominale după operație. Dar având în vedere că ați născut acum 3 ani, recomandarea mea este să consultați un alt medic, pentru o a doua opinie. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.