cereale integrale in alimentatia copiilor

Buna ziua. In urma cu mai multe saptamani v-am trimis o intrebare cu privire la cerealele integrale in alimentatia copiilor. Oare puteti sa-mi raspundeti? Multumesc frumos

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Cerealele integrale sunt foarte bune pentru copii, cu conditia sa nu fie foarte mici (adica sub 2 ani). In rest se potrivesc de minune la micul-dejun, dar in cantitate moderata, caci fibrele in exces ar putea duce la aparitia balonarilor si a unor probleme de digestie.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.