Ceapa distruge genunchii?

Buna seara,ma numesc Georgiana Iliescu, si va urmaresc de ceva timp online.Locuiesc in UK 🇬🇧 si am o intrebare referitoare la ceapa. Am mereu discutii contradictorii cu cei in varsta,in special peste 60 ani care tot spun cu o mare convingere ca ceapa le au distrus genunchii,au gonartroza,artrita si altele care au distrus cartilage ale genunchilor lor.Ceapa are atatea beneficii,cum sa faca asa ceva? Va multumesc si astept raspuns pe what s up(e mai simplu si rapid la 00447360900212)

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua,

Până în prezent nu există rațiuni dovedite științific care să indice că ceapa ar putea contribui în vreun fel la apariția patologiei artrozice.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.