Ceaiul pulbere Matcha

Bună ziua aș dori să slăbești 3,4 Kg am făcut sală 6luni am ținut dieta am slăbit 6kg dar ma-m saturat de diete acum mâncat la ore fixe cât pot dar as fi tentata să cumpăr ceaiul pulbere matcha slim și am citit mai multe recenzii că are efect la arderea grăsimilor!Aș avea nevoie de sfatul dumneavoastră, este benefic sau dau banii degeaba pe el?Vă mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! 

Despre ceaiul de matcha, puteți găsi mai multe informații aici - https://doc.ro/dieta-si-sport/matcha-pudra-de-ceai-verde-cu-efect-benefic-asupra-silueteihttps://doc.ro/dieta-si-sport/de-ce-este-matcha-superioara-altor-tipuri-de-ceai-verde. De asemenea, puteți continua cu antrenamente de tip cardio și cu mese echilibrate, care să conțină proteine sănatoase, legume și fructe.

O zi cu grijă de sănătate! 

 

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.