Ceaiu de frunze de zmeur

Buna seara. Am citit articolul dumneavoastra despre ceaiul de frunze de zmeur care ar spijinii fertilitatea. As dori sa va intreb este doar un anumit ceai care se bea, sau sunt bune si cele din comert? Daca nu, care tip de ceai imi recomandati? Va multumesc si astept cu nerabdare parerea dumneavoastra.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Bună ziua,

Deși există posibilitatea ca acest ceai să fie util în anumite cazuri, eu vă recomand să mergeți cu partenerul la un medic specializat în fertilitate și să investigați împreună.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.