Ceai dafin

Buna ziua! Zilele trecute ati postat pe facebook ceaiul de dafin si beneficiile lui pentru oase si incheieturi. Am citit articolul dar nu am notat cum se face ceaiul si cum se administreaza. Va rog daca puteti sa-mi spuneti reteta si modul de administrare. Am o problema de sanatate. Am fost diagnosticata cu coxartroza bilaterala. Mi s-au recomandat proteze. As mai amana operatia si as incerca si aceste tratamente naturiste. Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

În primul rând vă mulțumesc că ne urmăriți! Despre ceai, scriam în articol că pentru prepararea ceaiului, trebuie să adăugați 2-3 foi de dafin când fierbe apa, după care să reduceți focul la nivel mediu și să mai lăsați să fiarbă apoi timp de încă 3 minute. „În ceea ce privește cantitățile, se poate bea de două ori pe zi câte o cană cu ceai de dafin.” Iar dacă vreți să recitiți articolul, îl găsiți oricând, aici

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.