Ce trebuie sa fac?

Tatal meu a cazut si s-a lovit la sold. Nu poate merge, ca il doare piciorul. Nu il pot duce la medic ptr ca nu se poate deplasa, fiind si batran. Ce pot face?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Daca durerea a survenit ca urmare a unei cazaturi, va recomand sa solicitati asistenta medicului de familie care se poate deplasa la domiciliu, sau a unui serviciu de ambulanta, mentionand atunci cand solicitati acest serviciu ca nu este vorba despre o situatie ce pune in pericol viata pacientului, insa ca acesta nu se poate deplasa. Poate fi vorba despre o fisura sau o fractura, care ar trebui sa fie tratat corespunzator, mai ales avand in vedere varsta pacientului.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.