Ce tratament, sau ce ar trebui sa fac sa scap de această problemă?

Buna seara. Ma numesc Ema, și am 25 de ani. Am citit un articol de pe pagina dumneavoastră, despre candidoză. Cred că am așa ceva..

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua! Vă recomandăm să vă adresați unui medic ginecolog pentru un diagnostic exact, mai ales dacă este pentru prima dată când prezentați simptome de candidoză vaginală sau nu sunteți sigură dacă aveți sau nu candidoza vaginală. O zi cu grijă de sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.