Ce reprezinta petele albe aparute pe maini, pate si care se extind?

Buna ziua,am 22 de ani si vara trecuta mi-au aparut niste pete albe pe spate, apoi s-au extins pe maini si mai tarziu pe abdomen, rareori am senzatii de mancarime. Acum cativa ani am avut aceeasi problema dar mi-a trecut in timpul iernii fara tratament. In schimb acum s-au agravat.si nu pare sa se amelioreze..mi s-a spus ca ar putea fi depigmentare de culoare dar am folosit Lamisil Gel si nu a avut nici un efect. Ce credeti ca ar trebuii sa incerc? Multumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua.

Este posibil sa fie vorba totusi de o ciuperca, dar diagnosticele care trebuie luate in considerare sunt multiple, asa ca va recomand sa efectuati un consult dermatologic pentru a fi vazute respectivele leziuni de catre medic. Numai in urma stabilirii diagnosticului poate fi recomandat un tratament adecvat.

Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.