Ce pot sa ii dau sa scăpăm de alergie?

Bună seara! Am băiatul de 5ani care are astm bronsic alergic și pe 6 martie e operat de polipi, după operație mia făcut rinita alergica și imediat i se înfunda nasul și îmi răcește foarte des. El nu îmi face criza de astm, numai ca îmi răcește foarte repede.... Dați-mi dvs ceva de imunitate si ce as putea folosi sa scăpăm de rinita alergica.? Va rog din suflet să îmi răspunde-ți..

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua,

in cazul lui este foarte importanta medicatia de suport- antihistaminica. in rest, din alimentatie sau suplimnetele pentru care optati nu trebuie sa ii lipseasca vitamina C si vitamina D, ulei de peste, omega 3, 6, 7 si 9, dar si probiotice. Asadar multe legume, fructe, peste (somon, ton, sardine etc) ceapa, usturoi, salate, ciorbite cu zarzavat, acrite cu bors, kefir, iaurt, sana. muraturi. regasiti aici un articol va rog cu modalitati naturale de stimulare a sanatatii la copii .


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.