Ce pot face cu un Cos infectat după ureche

Un Cos după ureche ,l-am împuns cu acul și tentativa de stoarcere din care nu a ieșit absolut nimic,acum s-a inflamat , înroșit zona,primele zile ma durea acum durere a dispărut dar s-a format ca un chist ! Ce pot sa fac? Am evitat sa merg la medic datorită pandemiei ,dar încep sa ma îngrijorez ! Mulțumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Ceea ce aveți dumnevoastră este posibil să fie un abces cutanat, dar doar medicul dermatolog poate pune un diagnostic corect. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.