Ce pot face?

Buna ziua,am primit un raspuns de la dvs si nu am fost inteleasa corect,mentionez ca am mai facut o ecografie intravaginala si nu se vedea absolut nimic pe uter...numai valoarea analizei bhcg este mare 325,50. Dna dr mi a recomandat fiole ergomet si arthrotec pastile insa nu stiu ce sa fac sa le iau sau nu...sa mai astept inca o saptamana pt o noua analiza bhtc si sa vad daca valoarea scade sau creste, nu stiu ce sa fac si unde sa merg in continuare...sunt si intr-o situatie foarte dificila cu banii si nu stiu cum sa fac sa fie bine sa nu ajung la complicatii...va rog din suflet sa ma ajutati cumva. Va multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ruxandra Dumitrescu - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Expert DOC

Bună ziua. Așa cum v-am spus, este posibil să fie vorba despre o sarcină extrauterină sau despre resturi embrionare în uter și de aceea valoarea să fie foarte mare. Dacă aveți îndoieli privind tratamentul recomandat de medic, luați din nou legătura cu el și discutați despre ce anume vă îngrijorează. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.