Ce părere aveți despre extensiile de gene?

Bună ziua, aș dori să știu ce părere aveți despre extensiile de gene, care se aplică în saloanele de înfrumusețare. Afectează genele naturale? Credeți că ar fi o idee bună să renunț la rimel și să îmi pun extensii de gene? 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dana Argeșan - Make-up Artist, Expert DOC

Personal consider că orice gen de "extensie", fie de gene, unghii sau păr nu sunt foarte sănătoase a la long. 
Pentru genele permanente consecință este suprasolicitarea rădăcinilor native. Pentru extensiile de gene sau gene permanente există demachiante speciale care nu pot dizolvă impecabil machiajul drept consecință acarienii se instalează cu mare ușurință. Dar există soluția de a aplică gene provizorii ce sunt neofensive pentru genele native dacă produsele folosite ( gene și lipici) sunt calitative. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.