Ce médicamente ar exista pentru alergie

Buna sotul meu are 29 de ani si de 2 ani sufera de alergie la polen ,nu poate sa respire are mereu nasul infundat este sub tratament dar nu isi face efectul ce am putea face .

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Discutați cu un medic alergolog despre simptomele cu care soțul dumneavoastră se confruntă. Doar specialistul poate recomanda un tratament eficient. Aici găsiți câteva recomandări referitoare la cum puteți preveni declanșarea alergiilor la polenul copacilor: https://doc.ro/totul-despre-alergii-cauze-simptome-tratament/alergia-la-polenul-copacilor-factori-declansatori-si-remedii. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.