Ce inseamna fibroza severa F4

Bună ziua ,tatăl meu in urma unor analiza cu FIBRITEST ,a fost diagnosticat cu fibroza severa 0.83.,imi puteti recomanda ce se poate face in cazul acesta ,exista tratament,șanse de recuperare.Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Din păcate, nu există un tratament care să vindece fibroza chistică. Există, însă, o serie de tratamente care pot ameliora simptomele, care pot reduce riscul de complicații și care pot spori calitatea vieții pacientului. Despre toate aceastea, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/fibroza-chistica-ce-cauze-are-si-cum-se-trateaza. Sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.