Ce as putea avea ?

Buna ziua ! Sambata trecuta am decis sa stau acasa deoarece am facut febra 38.0 . Dupa 2 zile am facut la fel . Acum, de joi fac pe fiecare zi ..ieri am facut de 3 ori , ajungand si la 39.4 . Azi cand m-am trezit am avut frisoane si apoi febra din nou . Alte simptome ar mai fii tuse seaca Dar nu mereu si in momentul febrei simt ca imi iasa foc din gat . Dupa ce imi trece febra , nu mai am nimic ma simt perfect normal. In timpul febrei ma simt foarte slabita , iar daca stau in picioare am o senzatie de flux si reflux a corpului , ameteala nu stiu cum sa descriu . Singura pastila pe care o iau este paracetamolul . As putea avea ceva grav ? Cum as putea sa fac sa nu mai fac febra ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Rugămintea mea este să discutați cu medicul de familie despre simptomele pe care le aveți și, dacă medicul apreciază asta, să mergeți la spital pentru investigații. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.