Ce ar trebui sa fac ca sa imi revina la normal degetele?

Dupa cum se poate observa din poza, la degetele mare, aratator si mijlociu de la ambele maini sunt straturi inestetice de piele moarta. Am fost la medic, insa cele doua creme recomandate nu au avut absolut niciun efect. Chiar daca pielea are tenta rosiatica, nu ma doare. Ce as putea incerca pentru a avea degete normale?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua. Leziunile despre care vorbiti sunt putin vizibile in poze, de aceea nu se poate stabili un diagnostic exact. Sfatul meu ar fi sa incercati sa evitati contactul cu orice substanta care poate fi iritanta si astfel poate fi cauza aparitiei leziunilor. O crema cu uree 10 % sau alt produs pentru emoliere si refacerea barierei cutanate, insotite de un dermatocorticoid ar trebui incercate pentru a rezolva problema. 

Numai bine. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.