Ce analize as putea sa fac sau unde sa merg pentru dureri la nivelul genunchilor?

Buna ziua Dna Doctor! Numele meu este Dorin, am 45 de ani si de circa 2 luni am inceput sa am dureri suportabile la nivelul genunchilor. Durerea se accentueaza in momentul cand trebuie sa urc si sa cobor scarile mai ales cu greutate, mentionez ca locuiesc la etajul intai. Multumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Durerile dvs recent aparute, accentuate de urcatul si coboratul scarilor (cu atat mai mult cu cat este vorba despre putine trepte,15-20 trepte pana la etajul 1) trebuie investigate. Descrierea dvs orienteaza catre o patologie artrozica. Dar un consult medical de specialitate, completat cu investigatii medicale stabileste daca este vorba doar despre dureri artrozice si apoi se fac recomandari in consecinta.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.