Cat dureaza pana ma pot vindeca de reflux gastric?

De doua luni ma confrunt cu reflux gastric! Am fost la medic mi-a dat helides 40 mg, gaviscon si stresclin. Am o luna de cand iau tratamentul si tin regim si in continuare ma simt rau, am dureri in piept, stare de greata dupa ce mănânc, nu prea am pofta de mancare, ametesc din cand in cand! Ce sa ma fac?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Tratamentul si dieta trebuie sustinute cateva luni bune in vederea obtinerii unui bun rezultat, ce se va consolida in timp, urmand indicatiile dietetice aferente , pe care va rog sa le regasiti si aici: https://doc.ro/dieta-si-sport/alimente-permise-in-boala-de-reflux-gastroesofagian


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.