Care este dioptria cea mai mică pentru care se poate opera miopia?

Care este dioptria cea mai mică pentru care se poate opera miopia? Menționez că am 31 de ani, o dioptrie de -1 la ambii ochi, stabilă.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Roxana Cozubaș - Medic Specialist Oftalmologie, Expert DOC

Miopia se poate opera în momentul în care există o perioadă de minim 1 an de stabilitate în evoluția dioptriilor. Nu există o valoare minimă a dioptriilor, așadar vă sfătuiesc să mergeți la un consult într-o clinică unde se fac asemenea intervenții pentru a discuta cu chirurgul Dvs toate aspectele care vă interesează. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.