Capacitate de efort scazuta

Buna ziua! Am 19 ani si am descoperit ca am o problema atunci cand trebuie sa fac mai mult efort decat in mod normal. Am fost la sala 3 saptamani si nu puteam sa fac prea multe exercitii caci ameteam si de 2 ori eram pe punctul de a lesina. Am facut niste analize pentru anemie, nu mi-a iesit nimic. Care ar putea fi problema si la ce fel de consult ar trebui sa apelez? Multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Nu numai anemia poate fi responsabila de starea de lesin, ci si activitatea corticosuprarenalei, problemele legate de glicemie, posibile afectiuni cardiace, hormonale. Nu stiu ce greutate aveti si ce tip de efort ati mai facut pana acum, daca ati dus o viata sedentara, care sunt valorile grasimii in sange. Mergeti la un medic internist pentru evaluare si trimiteri catre investigatii la specialistati in functie de primele concluzii.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.