Candidoza vaginala in alaptare

Buna ziua. Am o candidoza vaginala. Sunt mamica si alaptez. Am fost la medic si mi-a recomandat klion. Pot sa il folosesc in siguranta daca alaptez? Sau trebuie sa intrerup alaptarea pe perioada tratamentului?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

In functie de importanta terapiei cu Klion-D 100 este recomandata fie intreruperea alaptarii in timpul administrarii medicamentului plus 1-2 zile dupa; incetarea tratamentului, fie neadministrarea/intreruperea tratamentului.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.