Candidoza bucala

Buna ziua,Ma lupt cu o candidoza bucala de ceva timp am facut tratament cu fluconazol (150)la una,a treia zi si inca o doza la o săptămână dupa a doua doza,din păcate efectele nu prea se vad,limba tot timpul se incarca cu depuneri albicioase,va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat,ce tratamente as mai putea sa iau,sau la cât timp se poate repeta tratamentul cu fluconazol?mulțumesc anticipat.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Din păcate, doar un consult cu un medic specializat în boli infecțioase vă poate oferi o alternativă de tratament. Dacă ați luat deja fluconazol la recomandarea unui astfel de medic, vă recomand să reveniți la acesta și să căutați împreună un alt tip de tratament care să dea rezultate mai bune.

Sănătate multă!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.