Candida de aproape un an

Buna seara, am citit articolul dumneavoastră pe internet legat de Candida . Eu am aceasta infecție de aproximativ un an, in zona genitală . Am încercat sa o tratez cu diverse ovule, creme, pastile. Tratamentul a dat rezultat, doar pentru o scurta perioada de timp, iar candida imi apare in fiecare luna. Vreau sa precizez ca am fost la 3 medici ginecologi si in afara tratamentului cu ovule nu mi-au mai dat nimic. Sunt disperata... E o situație extrem de neplăcuta, cu un grad foarte mare de disconfort . As vrea sa precizez ca, aceasta candida nu am luat o de la partener, si din câte am observat, ea este produsă de organismul meu. Medicii la care am fost mi-au spus ca nu au ce sa-mi facă mai mult de atat. Daca v-ați mai confruntat cu astfel de cazuri sau daca știți cumva cum as putea sa ma tratez, orice care ar putea sa ma ajute va rog din suflet sa ma îndrumați ce as putea sa fac. Sunt dispusă sa fac orice fel de analiza sau consult medical.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Trebuie revizuita dieta, in special consumul de dulciuri trebuie redus la minim. Si ar fi indicat tratamentul oral cu Diflucan.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.