Candida

Am scurgeri vaginale verzui, ma ustura la urinare si in timpul actului sexual foarte putin (candida), am fost la doctor si mi-a dat un tratament care nu a dat nici un rezultat, sunt in afara tarii si aici nu pot achizitiona medicamente romanesti! Ce pot sa iau? 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Cel mai probabil nu este vorba de candida, simptomele pe care le descrii nu corespund. Este recomandat sa faci un examen al secretiei vaginale si o urocultura inainte de a incepe orice tratament.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.