Cand pot introduce in regimul alimentar si sub ce forma,carnea de pui,ouale si pestele slab?

Am facut o colecistectomie laparoscopica pe 10/10/2018,ma recuperez foarte bine si as vrea cateva sfaturi referitoare la regimul alimentar postoperatoriu.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, dupa 2-3 luni pot fi reintroduse treptat si cu grija alimentele de tip proteic, cu mare precautie si la cele cu continut de  grasime,  pentru a nu genera secretii intempestive de saruri biliare. va rog sa regasiti aici un articol extrem de util pentru persoanele in situatia dvs, sanatate multa! 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.