Călduri și transpirații la nivelul fetei și toracelui

De câteva zile simt foarte multă căldură la nivelul fetei și toracelui cu transpirații abundente in timpul nopții. Pe parcursul zilei nu scap de o durere de cap nu ft puternica. Menționez că am făcut injectii antiinflamatorii pentru o durere acuta de sold. In trecut am avut probleme cu migrenele foarte puternice.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Cauzele simptomele dumneavoastra pot fi foarte multe. M-ar ajuta sa stiu si ce varsta aveti, daca suferiti de afectiuni cardiovasculare, endocrinologice sau diabet, si daca urmati anumite tratamente in prezent.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.