Căderea parului de 2 ani

Bună, după cum am început titul, am 2 ani de când îmi cade părul în timpul asta am făcut analizele anuale și tiroida totul ok, doctorița mea a zis să i-au vitamina b, și-a făcut efectul la unghi nu s-au mai exfoliat, doar în timpul tratamentului de o luna acum i-au b cu fier unghiile ok părul nimic, am făcut toate tratamentele exterioare de cădere a parului posibile plus vitamine speciale pentru căderea părului. Pielea scalpului e foarte uscată și-n 2 ani am pierdut jumătate din podoaba capilară. Menționez că tot de 2 ani sunt într-un tratament antidepresiv iau: grimodin 2zi/300mg ,seroquel 50 mg care nu prea își mai face efectul, xanax 0,25mg la nevoie, am mai luat înainte zulin, alprazolam, serodeps, egolin, lucetam. Mulțumesc, Simona.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, din pacate, medicatia pe care o luati are ca eect secundar caderea parului. De aceea ar trebui sa apelati la solutii topice care, aplicate constiincios, conform schemelor de tratament, sa stimuleze regenerarea folicului pilos si conservarea acestuia pe cat posibil, de tipul Foltene, Aminoxil, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.