Caderea parului

Bună ziua! De aproximativ un an am observat că am probleme cu căderea excesivă a părului iar acest lucru este mai accentuat în partea din față. Am fost la nu medic dermatolog care mi-a recomandat să folosesc șampoanele Anaphase și Novophane(atât șampon cât și capsule)+solutie cutanta Alopexy. Am urmat tratamentul 4luni însă nu am sesizat îmbunătățiri. Va rog să îmi spuneți ce aș putea folosi pentru regenerarea părului. Vă mulțumesc. 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

 

Bună ziua! Tratamentul acesta pe care îl menţionaţi mai poate fi continuat în asociere cu tehnici intervenţionale: mezoterapie pentru păr (injectări la nivelul scalpului prin utilizarea unor ace foarte fine, a unor substanţe de stimulare a creşterii firului de păr), tratamente cu lumini tip LED şi tratamente PRP (injectarea la nivelul scalpului a unor extracte de plasmă, trombocite, celule stem şi factori de creştere din sângele periferic). Numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.