Caderea parului

Buna Oana! Ma numesc Adriana, am 41 de ani si as dori sfatul tau in legatura cu regenerarea/ cresterea parului. Am urmarit materialul tau in legatura cu acest subiect si imi voi procura samponul Decos Aminexil de la Vichy insa vroiam sa te intreb ce alt supliment alimentar imi recomanzi pt indesirea lui? Mentionez ca am o dieta echilibrata doar ca in ultimele luni mi a cazut foarte mult din cauza unor tensiuni emotionale puternice carora le fac fata mai lent dar sigur , sper eu. Iti multumesc anticipat si iti doresc multa sanatate si succes in tot ceea ce faci!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua! Pentru regenerarea parului nu sunt suficinete terapiile topice, eu personal utilizez produse care ma ajuta din interior sa-mi mentin sanatatea parului, pileii si a unghiilor, cum ar fi acest complex nutraceutic - https://www.health-shop.com/RO/ohisa-omega-complexAcest complex unic, testat științific, cu 100% ingrediente naturale perfect biocompatibile, necesare pentru consolidarea sănătății pielii, părului și unghiilor din interior, face parte din gama skin nutraceuticals, care conține produse bogate în nutrienți puternici, ce combat efectul radicalilor liberi, prevenind astfel îmbătrânirea prematură. De asemenea, ajută la menținerea elasticității pielii, o face mai catifelată și reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii. După 6 săptămâni, ridurile fine sunt estompate și textura pielii devine mai fină. În plus, consumul tuturor nutrienților esențiali va reflecta un păr des și bogat. De asemenea, gasiti mai multe informatii despre caderea parului AICI - https://doc.ro/frumusete/Solutii-pentru-caderea-parului. O zi cu grijă de sănătate!

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.