Durere articulara

Buna ziua, Cateodata, dupa antrenament, resimt o usoara durere o zona inferioara a genunchilor, care treneaza mai multe zile in sir. Durerea nu este suficient de puternica pentru a lua medicamente. Ce este indicat in acest caz? Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, cel mai probabil este o suprasolicitare usoara a articulatiei. Pentru inceput va recomand sa incercati un supliment pentru protectie articulara, insotit de cateva modificari in programul de antrenament, pentru a reduce presiunea pusa pe genunchi. Daca durerile continua sa apara, puteti merge la un consult reumatologic sau ortopedic.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.