Bună ziua am un băiețel de 2 luni și iese afara o data la 6 7 zile

Avem un băiețel de 2 luni și o săptămână, în prima luna a esit afara aproape la fiecare alăptare. După prima luna, ese afara la 6 7 zile. Menționez ca este alăptat la San. Este normal sa iasă atât de rar?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua,

Recomandarea mea este să vă programați cât mai curând o vizită la medicul pediatru care îi monitorizează bebelușului starea de sănătate. După cum intuiți deja, nu este un ritm normal și trebuie să investigați problema și să luați măsurile potrivite.

Sănătate și toate cele bune!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.