Buna ziua!

Am si eu o problema, spre dimineata in jurul orei 6 am ceva frisoane, am senzatia de urinare destul de frecvent, analize urinei sunt ok, cat si cele sanguine, am facut si ecografie abdominala, a iesit ok, in perioada asta sunt mai stresat, poate stresul cauza aceste probleme? Multumesc mult!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. E posibil ca stresul și anxietatea să cauzeze diverse probleme medicale. Recomandarea mea este să refaceți analizele, pentru că urinarea frecventă este un simptom al infecțiilor urinare, dar și a al altor boli. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.