Buna ziua

Acum o lună m.am operat de fiere pt ca aveam o piatră mare..de atunci tin regim alimentar si pentru operatie si sa slabesc..ideea e ca nu slabesc deloc într.o luna nici macar 100 gr nu am dat jos..ma.puteti ajuta care e cauza e din cauza operației? Inainte de operatie am.mai tinut diete si nu am avut probleme dar acum nu stiu ce se intampla de nu mai pot slăbi deloc desi mănânc foarte putin si de dieta..multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Ene - Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, Expert DOC

Bună ziua. Dieta este doar o parte a procesului de slăbit. Trebuie să avetț grijă, de asemenea, la hidratare, mișcare și somn/odihnă. De asemenea, la orele de masă și la ciugulelile dintre mese. Notați-vă un jurnal alimentar  și calculași-vă caloriile într-o aplicație ca să vedetț exact unde sunt problemele. Sănătate multă!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.