Buna Seara!Am Probleme la stomac de mai mult de 5 luni.

Zgomote in burta ceva de genu unor crampe, in special seara sau dupa ce mananc. Zgomotele in burta persista pe toata durata zilei. Multe mancaruri imi fac rau, am arsuri, etc.Am si dureri in piept. Crampe mari seara inainte de culcare. Am senzatia de parca as avea un nod in stomac dureros. Am facut analize mi-au gasit ceva, dar nu se stie ce. Inca nu am primit nici un raspuns concret. Astept in sfat de la dumneavoastra. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Cauzele pot fi multiple: reflux gastro-esofagian, gastrita, sindrom de colon iritabil. Nu stiu ce analize v-au fost recomandate, insa ar trebui sa faceti o endoscopie, o colonoscopie, o ecografie abdominala, un test de coprocultura si verificare pentru bacteria Helicobacter Pylori, si sa cereti sfatul unui medic gastroenterolog si alergolog. Va recomand si ca timp de 2-3 saptamani sa tineti un jurnal alimentar in care sa notati absolut orice beti si mancati (chiar si un pahar cu suc sau un biscuit). Apoi notati o steluta in dreptul unui aliment care simtiti ca va provoaca aceste simptome mai multe decat altele.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.