Buna seara!

Mi-a fost recomandat de domnul ginecolog pastile movalis (meloxicam) insa nu mi-a spus cate zile sa le iau?!! Ma puteti ajuta va rog cate zile trebuie luat tratamentul? Multumesc! O zi buna!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Depinde foarte mult de afcetiunea pentru care a fost recomandat tratamentul. In functie de diagnostic, varsta dumneavoastra, afectiuni asociate, etc. tratamentul poate sa difere. Va rog sa incercati sa luati legatura cu medicul care v-a prescris pastilele. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.