Buna seara

Este sau nu reala, infectarea cu Covid? Uniii cred, altii nu. Cine are dreptate? Eu, daca am 35 de ani si un sistem imunitar foarte bun, am motive de teama sau nu? Numele meu e Florea Adrian.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. La nivel global, peste 3 milioane de oameni s-au infectat cu noul coronavirus SARS-CoV-2. În multe dintre aceste cazuri, sistemul imunitar a reacționat puternic la nivel pulmonar, provocând deficiențe în funcționarea plămânilor. Aici puteți citi mai multe despre sistemul imunitar uman și noul coronavirus SARS-CoV-2: https://doc.ro/sanatate/ce-inseamna-imunitatea-in-fata-virusului-sars-cov-2. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.