Buna seara!

Am si eu o mica problema: la sfarsitul lui Septembrie am avut o durere de stomac (diaree apoasa 3 zile-si de atunci am inceput sa tin regim cat de cat, am renuntat la sucuri, dulciuri, paine, prajeli, etc.) si de atunci am slabit 35 kg (in nici 3 luni), de la 133 acum am 98/100. Am facut colonoscopie, ok. Analize sange, ECO-uri, toate ok. Am facut o gastroscopie, mi-a iesit o infectie la stomac, dar doctorita mi-a dat doar Controloc si Spasmomen (la durere). Dar, dureri mai am din cand in cand in partea dreapta sub coasta, sau ma doare stomacul, sau spatele in zona plamanilor (mai mult ca o arsura, cand stau in sezut) (mi s-a spus ca e de la coloana-am si hernie de disc), si mai multe. Intrebare e: ce analize sa mai stiu face? Sau unde sa ma stiu duce? Ca nu stiu ce sa mai fac. Multumesc mult pentru ajutor...

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Buna ziua. Va recomand un consult de medicina interna.In functie de varsta si patologia asociata se pot continua investigatiile (dozare hormoni tiroidieni,explorari imagistice). Sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.