Bună seara! De ce am dureri de sân și usturimi pana la mamelon?

Am de aproximativ 2 ani un nodul pe sânul stâng, dar de o perioada de 3 luni am dureri sub formă de înjunghiere și usturime pana la mamelon. Acum am ciclul neregulat și de 2 ori pe luna uneori. Am făcut Testul Papanicolau și a ieșit negativ. Uneori am câte un hematom de dimensiuni mici, ce ar putea fi? Sincer m-am saturat sa merg la medici care mă trimit din cabinet în cabinet și fără un rezultat concludent! Ce mă sfătuiți sa fac? Am uitată sa precizez ca am 40 de ani și sunt supraponderala, cred ca și acestea contează! Va mulțumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Recomand, in cazul in care nu ati efectuat deja - o ecografie mamara bilaterala actualizata. Daca aveti o ecografie recenta, va rog sa trimiteti rezultatul, sa il pot evalua. Dupa aceea se poate emite o opinie, daca mai sunt necesare investigatii suplimentare sau se poate recomanda un tratament.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.