Bubite pe maini

Bună. La o anumita perioada imi apar pe mana dreapta de obicei niste bubite cu lichid , apoi încet, încet se usucă, dar in acest proces ustură, se fac roșii. După incep sa se usuce si formeaza o cojita albă. Ce ar putea fi ?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Dacă v-au apărut aceste bubițe în mod inexplicabil, recomandarea mea este să luați legătura cu un medic dermatolog pentru un diagnostic corect. În funcție de diagnosticul pus, specialistul vă poate recomanda și un tratament eficient. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.