Bubițe asemănătoare coșurilor

Bună ziua! De câteva zile au apărut în zona bărbiei și a gâtului niște mici bubițe asemănătoare coșurilor. Acestea au și vârf mic, in special s-au extins sub barbie. Țin să menționez ca în urmă cu o săptămână mi-am schimbat săpunul și am început să folosesc pe lângă acest săpun și demachiant si loțiune. Pot fi acestea cauza?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Buna ziua! Da, ceea ce descrieti ar putea intra in manifestarile unei dermatite de contact. Primul pas ar fi sa nu mai aplicati produsele la care banuiti ca ati facut reactia. Daca nu trec aceste leziuni dupa ce nu veti mai utiliza produsele nou introduse in urma cu o saptamana, ar trebui sa efectuati un consult dermatologic, intrucat este posibil sa fie vorba de un alt fel de afectiune care sa se manifeste prin leziunile pe care le descrieti.

Numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.